Onze diensten

O&O laboratorium

In ons laboratorium voor onderzoek en ontwikkeling zien nieuwe producten, nieuwe aromatische combinaties en nieuwe productieprocessen het daglicht, conform de talrijke van kracht zijnde voorschriften.

Culinair toepassingscentrum

In ons nieuwe culinair toepassingscentrum worden de door ons ontwikkelde aroma’s beoordeeld en getest voor de toepassing ervan in hartige en zoete producten in een omgeving die aansluit bij de effectieve gebruiksvoorwaarden. We creëren en ontwikkelen nieuwe recepten en verbeteren ze om onze diverse aromatische creaties te testen.

Onze producten worden gebruikt in uiteenlopende gebieden en sectoren van de voedingsindustrie: dranken – ijs – koekjes – snoepgoed – brood en banket – stokerijen – chocoladefabrieken – snacks – sauzen – mayonaise – bereide gerechten – dierenvoeding enz.

Onze belangrijkste troeven

Een flexibel en snel reagerend team met veel ervaring, dat klaarstaat om aan de wensen van onze nationale en internationale klanten te voldoen.

We ontwikkelen zowel natuurlijke als synthetische aroma’s.

Naargelang van de toepassing ontwikkelen en produceren we aroma’s in vloeibare of poedervorm, of als emulsie.

Onze certificeringen: FSSC 22000, FCA, Bio, Koosjer, Halal …

Diervoeder

Etablissements DOUCY is uw ideale partner in de FEED-sector voor de samenstelling en aanpassing van uw recepten en mengsels van ingrediënten, op basis van uw behoeften en bestemd voor kweekdieren.